Seashell ideas – Kagylós dekorációk

Itt a nyár, aki csak teheti nyaral, pihen, kirándul és mondjuk kagylókat gyűjtöget…és aztán a kagylót felhasználja sok mindenre. 🙂

Nekem a kagylós koszorúk a gyengéim, nagyon sok félét készített már, de még mindig vannak olyanok amiket alapanyag híján nem tudok megvalósítani, összeszedtem egy válogatást a nekem tetsző darabokból és kedvenc sk. alkotásaimból.

 

Saját alkotások:

Kagylók és gyöngyök zöld moha alapon

 

(tovább…)

Dining table inspiration – Étkező asztal inspirációk

Nemrég vettem egy csodálatosan szép antik asztalt a vaterán és annak az átalakításához kerestem inspirációs fotókat.

Íme az asztal:

5578_470084629735028_1719887327_n

 

Mire több száz fotót végignéztem megszületett a döntés, hogy milyen lesz, azért hoztam párat a nekem igazán tetsző változatokról is.

(tovább…)

Ikea Hemnes vol. 3 (Ikea hack)

Ahhoz képest, hogy az éjjeliszekrényeket még tavaly ősszel vettem miután eladtam a régi Ikeás Malm ágyunkat és a hozzávaló fejvéget, elég gyorsan elkészültem..:)

Jó, ennek volt némi technikai akadálya, ugyanis a tapéta csak karácsony előtt készült el, az ágyunk pedig idén májusban, így sok értelme nem is lett volna annak, ha lefestem és hát azóta kb. 28 X megváltoztatott döntésemnek köszönhetően krémszínű lett az ágy és így az éjjeliszekrények is. Persze nem annak indult..
Erről bővebben itt és itt.

Három a magyar igazság, ez a 3. poszt a éjjeliszekrényekről.

IMG_8251

(tovább…)

Blue inspirations – Kék inspirációk

Vettem egy széket a vaterán és már látom is lelki szemeim előtt, hogy milyen lesz festve, antikolva és bár a hálószobánk a szürke-krém és fehér árnyalataiban pompázik én mégis a türkizt választottam hozzá.

A kedvenc színem a kék és bár eddig lakásban nem használtam, most úgy döntöttem, hogy a már jól bevált saját keverésű türkizt kicsit világosítva már nem csak a gyertyatartóim, hanem végre bútorok festésére is felhasználom.
Ill. itt már meg is tettem, a húgom Ikeás komódján.

 

Találtam is egy gyönyörű széket kékre festve, amibe beleszerettem, így a kérdés már nem kérdés többé..

375063_466277606782397_1639972718_n

 

(tovább…)

Go to Top