Bye-bye 2013, hello 2014

Ez amolyan lezárás, számadás az idei évről, nem is igazán másnak, mind inkább magamnak, picit összefoglalni mi is történt Bluer Design háza táján az idén..

Életem fontos, ha nem a legfontosabb részéve vált, lassan 2 éves lesz a blog és maga a Bluer Design, úgy pátyolgatom, mintha a gyermekem lenne. (saját még nincs)

Egyszerűen boldoggá tesz, ha alkothatok! 🙂
Az pedig már hab a tortán, hogy ez másoknak is tetszik..

Ez az év iszonyú hosszú volt, már várom, hogy véget érjen, mert bár a Bluer Design életében fontos és kellemes dolgok történtek, addig velem, ill. a családunkkal nagyon sok rossz, nem ecsetelném, hisz nem ez a célja a posztnak.

(tovább…)

Christmas at Bluer Design home – Karácsony Bluer Design otthonában

Volt már poszt tavaly is a dekorációról, idén sem feledkeztem el róla és bár a karácsonyfát már 5 nappal szenteste előtt feldíszítettem, szokásomhoz híven csak estére (hajnali 2-kor feküdtem le) lettem kész mindennel.
Egy csomó dekor lemaradt (belső korlát és lámpák feldíszítése, mert egyszerűen nem volt rá sem időm, sem erőm.

Persze karácsony előtt 1 héttel lebetegedtem, 7 nap alatt 3 X voltam dokinál, de szerencsére az utolsó pillanatra meggyógyultam.

 

_MG_2176

(tovább…)

Cooparation and the beginning of a friendship – Kooperáció és egy barátság kezdete

Kooperáció és barátság Bluer Design és a Kreatív kert – Kreatív Otthon között! 🙂

 

Még nyáron kezdődött amikor egy country festő tanfolyamon jártam Country Bútorok Gabinál, ahol sok kedves és ügyes leányzóval ismerkedtem meg, köztük Enikővel is.

Úgy alakult, hogy többször találkoztunk, megcsodáltuk egymás otthonát, étkezőasztalt cseréltünk és bizony barátok lettünk! 🙂

Ezért is örülök annak, hogy bekerültem egy „kézműves körbe”, mert rengeteg fantasztikus embert ismertem meg az elmúlt 1,5 év alatt, akikkel valószínű, hogy sosem találkoztam volna azelőtt!

 

IMG_1182

(tovább…)

által|december 4th, 2013|csináld magad|
Go to Top