Nem szokásom korán kelni, de ma kidobott az ágy. 
 
És ennek ez a blog lett az eredménye.

 
Na jó, már akartam többször is blogot írni, mert már mindenkinek van, hát legyen nekem is. Csakhogy nem volt miről..


Sok minden érdekel, de semmi olyan nem volt amiről írhatnék.


Most már van.
A sok féle szerelem mellett most tényleg, a shabby chic..
Igazából ez a szerelem nagyjából egykorú a férjem iránti szerelemmel, hisz az összeköltözésünk (2003) utáni években kezdtünk utazgatni és egy kedves kis vidéki szállóban megpillantottam egy csodás zöld, igazi shabby chic bútort (akkor még fogalmam sem volt róla, hogy mi az és hogyan készül), amire a férjem azt mondta, hogy képzelik, hogy egy ütött, kopott bútort állítanak egy szálló előcsarnokába?! 🙂
Aztán ez a szerelem elaludt egy időre..
 
Azóta eltelt jó pár év, 2006-ban beköltöztünk életünk első közös otthonába, ami az akkori mániámnak köszönhetően modern majdhogynem minimál stílusba hajló lett.


Imádtam, kb. 3 évig, aztán rájöttem, hogy most lehet, hogy sokan megköveznek, de nem emberbarát.
Annak ajánlom akinek se kutyája, se macskája (nekünk kettő is) és gyereke sincs (még nincs).
Ja és ritkán van otthon.
Én kifejezetten szeretek takarítani és rendet rakni, a cicák miatt nem is szeretek (tudok) semmit elől hagyni, mert az „szőrös” lesz és jöhet a dupla takarítás.
Ami így is mindennapos nálunk..


Egyszóval rájöttem, hogy nem nekem való..Tetszik, de leginkább a lakberendezői magazinokban nézegetem, amikor minden tárgyat elvesznek ami az élet jeleit mutatja a lakásban.


Mostanában kezdtem el a DIY, az-az a csináld magad projektet, ezért regisztráltam egy oldalra, ahol csupa kézműves termék található és belebotlottam a shabby chic-be.
És eszembe jutott, hogy ez nekem mennyire tetszik. El is határoztam, hogy idővel lesz egy kis műhelyem és az antik bútoroknak új ruhát adok, igen, shabby chic stílusban.
Mert még mindig imádom, a szerelem újra fellángolt!


A férjemnek még mindig nem tetszik.


Nekem igen, és azon vagyok, hogy a csupa üveg, rideg berendezési tárgyaink helyett melegséget adó, kicsit franciás (amit szintén imádok!), provence-i, shabby chic-es, kicsit eklektikus legyen..de legfőképp otthonos. Erről fog szólni a blogom. Legalábbis ezt tervezem. Igaz nálam sosem lehet tudni mikor bukik el egy újabb projektem..:)