Ez egy visszatekintés a 2012-es évre, mert ahogy az elmúlt években, ez is telis-tele volt meglepetésekkel, újdonságokkal, bár már nem olyan volt, mint amit mi vártunk, de azért így is jól sikerült.

Tavaly ilyenkor még egyáltalán nem tudtam a kézügyességemről és álmomban sem gondoltam, hogy én valaha egy kézműves boltot fogok telerakni szépségekkel és bútort fogok antikolni..

A blogírás többször is megfordult a fejemben, de azt a gyermekvárásra tartogattam, de az még egy darabig várat magára, bár lassan (csupán 3 nap múlva) betöltöm a 35-öt, még egyáltalán nem érzem azt, hogy nekem feltétlenül szülnöm kellene.
Persze szeretnék egy kisbabát, de nem minden áron, főleg ilyen gazdasági helyzetben, amikor minden olyan kilátástalan..
Nem érzem az életünket üresnek nélküle, hisz rengeteget utaztunk, szórakoztunk az elmúlt 10 évben, amióta a férjemmel együtt vagyunk, minden évben történtek olyan dolgok amiket nem terveztünk és mégis jól alakultak. A 2012-es év is ilyen volt.

Főleg a saját szórakoztatásomra, mint megélhetés gyanánt foglalkoztam/foglalkozom a koszorúk készítésével és bútorok antikolásával, de egyáltalán nem panaszkodom..

Bár az utolsó 2 hónap elég stresszes volt a sok karácsonyi megrendelés miatt, de túléltem.

Iszonyú jó érzés, hogy több szobainas, rengeteg gyertyatartó és sok-sok adventi dísz került valahol a fa alá és az otthonokba amit én készítettem, ennél nagyobb öröm nincs is számomra..:o)

A hónap végén lesz 1 éves a Meska boltom, ami hihetetlen, mert nagyon gyorsan elment ez az egy év..
Azért, hogy kedveskedjek mindazoknak akik vásároltak, vásárolnak nálam ill. a blogon nézelődnek, két ajándékot is adok.

A Meskás vásárlók között 50 %-os kupont fogok kisorsolni, míg a blog látogatói között egy választott koszorút (asztaldíszt vagy gyertyatartót is lehet majd választani) fogok kisorsolni.

Ennek csupán két feltétele van.

Az egyik, hogy légy követője a blognak itt vagy itt, a másik, hogy oszd meg a bejegyzést facebook-on, a nyereményjáték kizárólag akkor kezdődik, amikor a facebook-os tábor eléri a 100 tagot, addig nem. (még 5 lájk hiányzik ehhez..)

Fontos: csak azok lesznek a kalapban, akik követik a blogot és meg is osztják a nyereményjátékos bejegyzést ami a következő posztban fog szerepelni.

Mindkét sorsolás február 1-én lesz.

Köszönöm!