Majdnem elfelejtettem..

Március 2-án indult a blog, így már 1 éves elmúlt.

A torta az idei szülinapi tortám volt, a Sugar! cukrászdából

Bevallom őszintén nem gondoltam volna, sőt egyáltalán nem gondoltam bele abba, hogy mi lesz 1 év múlva. Nem szeretek előre tervezni, sőt utálom az előre leszervezett dolgokat, mert iszonyatosan hangulat-függő vagyok. Korán épp ezért sosem kelek, csak akkor, ha tényleg valami megköveteli és nem késhetek különben lemaradok a repülőről vagy egy jó kis koncertről..

Bár nem vagyok az a könnyen feladó típus, de gyorsan változik az ízlésem, azért van kb. hetente új dizájnja a blognak.. :o))
Hamar megunom a dolgokat és könnyen tovább állok..

Most szerencsére nem így történt, nagyszerűen érzem magam a bőrömben, ahhoz képest, hogy alig több, mint 1 éve kezdtem a koszorúzást és az antikolást, rengeteg kedves emberrel ismerkedtem meg, sokan választották az általam készített termékeket.

Még így 1 év után is jólesik amikor vásárolnak tőlem és amikor kézhez kapják a terméket boldogan újságolják, hogy mekkora örömöt okoztam nekik. Engem is boldoggá tesz, ezért nem adom fel.

Azt hiszem 35 évesen megtaláltam azt, ami tényleg érdekel. És most csak ez a fontos.. :o))

Néhány értékelés a Meska boltomból, melyek melengetik a szívem:

„Tökéletes kidolgozás, aprólékos, nagyvonalú munka. Szuper kedves alkotó. Köszönöm, hogy a részese lehettem! Legyen szerencsénk máskor is.”

„Azt hiszem, beleszerettem Bianca termékeibe :). Olyannyira szép ez a koszorú is, hogy szavakat sem találok. Köszönöm szépen.”

„A megrendelt ajtódísz gyönyörű, a készítő/eladó nagyon kommunikatív és kellemes személyiség, mindenkinek csak ajánlani tudom.”

„Köszönöm a meseszép ajtódíszt! Nagyon tetszik, vidámabb leszek tőle mindennap, mikor meglátom : ))”

„+++++ Abszolút pozitív! 🙂 Eladó is és a termékek is, nagy kedvencem és még visszajövök biztosan! 🙂 Köszi!!!”

„Ritka kedves Eladó! Igazán örülök, hogy megiserhettem és csak remélni tudom, hogy a jövőben lesz még lehetőségem Tőle vásárolni! Köszönöm!!”

„Lelkes, arany kezű, rendkívül kreatív alkotó, csodás termékekkel. Az ajtó-asztaldísz pillanatok alatt elkészült, és megérkezett, ajánlom mindenkinek.:)”