Ahhoz képest, hogy az éjjeliszekrényeket még tavaly ősszel vettem miután eladtam a régi Ikeás Malm ágyunkat és a hozzávaló fejvéget, elég gyorsan elkészültem..:)

Jó, ennek volt némi technikai akadálya, ugyanis a tapéta csak karácsony előtt készült el, az ágyunk pedig idén májusban, így sok értelme nem is lett volna annak, ha lefestem és hát azóta kb. 28 X megváltoztatott döntésemnek köszönhetően krémszínű lett az ágy és így az éjjeliszekrények is. Persze nem annak indult..
Erről bővebben itt és itt.

Három a magyar igazság, ez a 3. poszt a éjjeliszekrényekről.

IMG_8251

Az előző bejegyzésekben mutattam milyen szép púderszínűek lettek a barnára pácolt éjjeliszekrények, úh. az egészet teljes egészében újra kellett csiszolnom.

Vettem speckó festékmarót (PNZ) és férjes segítséggel (ő kromofágot vett) egy délután alatt lemartuk róla a púder színt, aztán már csak a pác maradt, mivel nem akartam újra így járni, ezért újra nekiestem és kívül-belül natúr fáig lecsiszoltam, alapoztam és aztán krém-fehér színnel festettem 4 rétegben. Szerencsére se híre sem hamva nincs a rózsaszínnek, csak ott maradt olyan színű ahol a bemélyedésben nem tudtam csiszolni, de szerencsére az alapozó és 4 réteg festék ami nem hófehér, hanem kissé krémes, végre befogta!

Ilyen volt a festékmaró használata után:

IMG_1861

Itt pedig már lelapozva:

IMG_2082

IMG_2081

El sem hiszem, de elkészült. (na jó még 3 láb csiszolásra és átfestésre vár..)

Ilyen volt:

IMG_1318
Ilyen lett:

IMG_6921

IMG_6923

IMG_6943

Néha van segítségem is..
IMG_6949

IMG_6944

IMG_6964

Gyémánt alakú fiókgombokkal lett teljes a kép.

IMG_8238

Még 2 komód kell és elkészül a háló..:)