El sem hiszem, de mindennel időre kész lettem..

Sikerült az ajándékokat szinte az utolsó előtti napon beszerezni, a fát már 2 napja megvettük, de csak ma tudtam díszíteni és mivel tegnap sikerült befejeznie a festőnek a tapétázást, így ma kitakaríthattam úgy rendesen és a vacsi is időben elkészült..

Készítettem néhány fotót, most nem volt időm olyan sok félére, de azért díszítettem a lakást különböző módokon.

Ami nekem most nagyon-nagyon tetszik, az-az idei, életem első kézműves karácsonyfája.

5 díszt kivéve amiket üzletben vásároltam, a többi mind a Meskáról van.

Azt gondoltam kevés lesz a 140-150 darabos lila-vegyes üveggömbök után, de nem.

Meg sem számoltam, de kb. 45-50 db-ot vásárolhattam, majdnem mind különböző, kivéve az 6 db cukorpálcát, amik a kedvenceim lettek, persze a többi is, de ezek különösen. 🙂

A kép alatt felsorolom és linkelem a beszerzési forrást, a fele már megvolt egyszer, de ha valaki nem olvasta és így a fán megtetszik, jövőre vagy akár karácsony után rendelhet is belőle az adott eladó boltjában..:)

Cukorpálcák Valoczi boltjából, csíkos tetejű házikók BogárKrea, piros-fehér fenyők Bonitától, szívek Bestellától, krém színű filc díszek Kerteszevitől, rénszarvas, madárkák, hóember piros-fehérben mesemanótól jöttek.

Minden linken a vásárolt termék látható, így biztosan be tudod azonosítani ami tetszett, hogy kitől van..De szívesen adok közvetlen elérhetőséget is hozzájuk.

IMG_3904
Élő tuja ágak és igazi cukorpálca némi selyemszalaggal körítve
IMG_3906
Tuja ágak a nyáron festett shabby chic-es virágtartóban egy kis karácsonyfadísszel vegyítve, utcára néző ablakban
IMG_3912
Konyha ablak közelebbről
IMG_3911
Konyha ablak messziről…
IMG_3914
Szokásos hópihék az ajtókon, idén fehér gömbökkel a lámpákon..
IMG_3909
Az asztal most terítő nélkül csupán néhány concolor (mandarinos-citrusos illatú!!) fenyő ággal és némi tobozzal díszítve
IMG_3916
Mézit Aranykezektől ajándékba kaptam, fő helyre került, az ajtó belső felére, így egész nap láthatom és mindig eszembe jut, hogy a Meskán nem csak eladni és vásárolni lehet, hanem kedves ismerősöket és barátokat is szerezhet az ember! 🙂
IMG_3907
Piros-fehér textil díszekkel igazi Meskarácsonyfa, élő nordmann fenyőből, sajnos nem tudtam magam rábeszélni a műfenyőre, ennek van illata és karácsonyi hangulata..:)
_MG_3948
Az ellenállhatatlan „csillag” fénnyel immár sötétben..

A csíkos macinak megjött a párja is, szintén csíkos ruciban feszít, immár az új helyükön, az ágyunkban velünk alszanak..

IMG_3900
Aranykezeknél született ő is, akárcsak élete párja és Mézi is..

Készültek karácsonyi ajándék gyanánt asztaldíszek is, az ötlet a Meskáról van, de annyira megtetszett, hogy ezt az ötletet fejlesztettem tovább és ezt adom ajándékba idén..:o)

DSC03073
Fahéj ölelésben mindenféle termések és édességek, csokipuding illatú gyertyával