Így lesz az álomból valóság 🙂

Májusban elkészült az ágyunk és nem volt hozzá passzoló éjjelszekrényünk, sőt, fogalmam sem volt, hogy milyet szeretnék..
Több hetes netes keresgélés eredményeképp egy ilyen csinos tükrös darabot találtam.
Miután meglett hogy milyen is legyen őrült keresgélésbe kezdtem, hogy itthon milyen lehetőségek vannak, de egyetlen boltot találtam csak ahol ugyan volt, de igen borsos áron..
 
Szívtam a fogam és már már majdnem megvettem őket, amikor az egyik barátnőm azt mondta vegyek egy alapot és csináljam meg, hisz minden nap átalakítok…:)
Sokáig gondolkodtam rajta, megnéztem egy-két tutorialt a youtube-on, aztán véletlenül szembejött ez az egyszerű darab, ami lelki szemeim előtt már pont úgy nézett ki, mint amit 100 e ft/db áron tudtam volna megvenni az Art & Deco-ban..
A mérete is pont megfelelt és épp akciós 15 e ft/db áron vettünk gyorsan kettőt 🙂

Elmentem az üvegeshez aki azt mondta kivitelezhető, de inkább had csinálja ő, mert nem illeszkedik tökéletesen az eleje-oldala, így kis trükköket kell bevetni, hogy tökéletes legyen..
Itt félig készen az üveges műhelyében:
Az egyik „röpke” 5 hét alatt el is készült, meseszép lett, tényleg, mint a bolti darab..:)
A sarkoknál én is 45 fokos szögben kértem az illesztést, mert úgy csinosabb egy picit, az aljára az ikeában vadásztunk 4 műanyag talpat, hogy ne sérüljön, ennek ugyanis nem volt lába..
Egyelőre még csak egy van kész, alig várom, hogy elkészüljön a másik is, így kicsit féloldalas a szoba 😀

Ugye, hogy néha nem csak filléres dolgokat lehet „házilag” barkácsolni, hanem luxus darabok is készülhetnek egy-egy olcsó bútordarabból..:)

 

*A bútorgombok Kínából érkeztek és pillanatragasztóval ragasztottuk fel, nem fúrtuk ki a tükröt!
Bútorgombok: Aliexpress
Üveges munka: Géczi György
Lámpák, párnák, ágynemű, képkeret, váza: Zara Home
Menta színű kötött takaró: H&M Home
Menta színű függöny: Moemax
Gyertya: Jo Malone London