Megígértem, hogy mutatom az én karácsonyi koszorúmat, amit most vásároltam és nem a sajátommal díszítettem az ajtónkat.

Mire elkészülök megunom amit épp alkotok és valami olyat szerettem volna ami különleges, na nem mintha az enyémek nem lennének azok, mint pl. ez a legújabb ajtódíszem amiben az erdő lelke is benne van..:)

bluer_product_52700_121130114436_1
Erdőmester

Szóval, az én csodaszép koszorúm a Meskáról érkezett, méghozzá az egyik kedvenc eladómtól, aki virágkötő és csodálatos dolgai vannak.

Az ő boltját Krisztinavirag néven találjátok a Meskán!

És íme a szárított hortenzia karácsonyi gömbökkel..

IMG_3133
Mályva hortenzia

Én úgy vélem semmi sem véletlenül történik, ha a Meskát előbb megtalálom biztos vagyok benne,  hogy azóta csak vásárló lennék, mert csodaszép dolgok vannak és ha tavaly ilyenkor tovább időztem volna, már tuti rengeteg, de nem saját, hanem vásárolt koszorúm lenne, mert imádom őket..De ennek így kellett lenni, a tavalyi nagy koszorú keresgélés nélkül nem kezdtem volna el magam készíteni ezeket és persze blogot sem írnék..

Még néhány apróság amivel megajándékoztam magam a Meskáról, a kép alatti linkeken megtaláljátok a készítők Meska boltját!

IMG_3134

A nagy szürke elegáns maci fess csíkos ruhájában Aranykezektől van.
A kupac felső részében lévő krémszínű díszek a drága kerteszevi boltjából jöttek.
A maci melletti piros-fehér kupac mesemanótól érkezett.
És végül, de nem utolsó sorban a cuki kis textil szívek BEstella boltjában szerezhetők be!

Mind egytől egyig cuki és látszik rajtuk, hogy szeretettel készültek..Ők fogják díszíteni az idei karácsonyfát,  persze lesz mellettük egy-két bolti is, mert a lila díszeim mennyiségét tekintve még nagyon el vagyok maradva, lilából közel 200 db dísz volt és mindig volt még mellett 20-30 egyéb szín is..

A meskáról jött ez a csodaszép tálka is, bár egy picit nagyobbra számítottam, fenyőágat szerettem volna belerakni nagy tobozokkal, de most csak a kisebb tobozok fértek el benne, de így is nagyon jól mutat..

A készítője egy új kézműves faesztergalo néven találjátok meg, sok reklám nem kell neki sem, mert a termékei önmagukért beszélnek..:)

IMG_3102
Csíkos cser, tökéletes az összhang a minimalista üvegasztal és a rusztikus fa tál között..

Még két újabb szerzemény az alakuló hálószobába, az egyik egy csodálatos kristály csillár (utánzat) és két gyönyörűséges shabby chic stílusú éjjelilámpa a Boróka Otthonboltból.

Aminek külön kis története van, ugyanis egy Country Comfort nevű bloggal szervezett játékban nyertem egy csodaszép evőeszköztartót, de mivel a konyhánk még nem ilyen stílusú a kedves tulajdonos megengedte, hogy az ajándék értékében mást válasszak, így ezeket a lámpákat kértem ill. a nyeremény árát beleszámolták a végösszegbe. (Lucky me :o))

IMG_3140
A Borókás lámpák egyike az új hálótársunkkal :o)

És a csoda csillár..(természetesen a vendég hálóba is jut egy ilyen szépség..)

IMG_3109