DIY Lavender wreath tutorial – levendula koszorú készítése

Nagyon vágytam már egy igazi levendula koszorúra, ugyanis imádom az illatát, de enni vagy kozmetikumban, teában egyáltalán nem szeretem, eddig minden évben vásároltam több csokrot is, persze csak dísznek és a ruhák közé..

Most eljött a pillanat, hogy saját készítésű levendulásat akasszak az ajtónkra..

Rengeteg mezei levendulát használtam, amiket csokorba kötöttem és az alaphoz rögzítettem, szorosan, egymásra rakva virágkötöző dróttal.
Mivel ezeket már így kaptam, nagyon sok idő lett volna szabályos csokrokba rendezni, így is  igazítottam és egyforma hosszra vágtam, nem lett annyira tökéletes, de első próbálkozásnak megteszik.. :o)

DIY Seashell wind chime – kagylós szélcsengő

Készítettem már koszorút, képkeretet, apró üvegcsét homokkal kagylókból, most egy szélcsengőt alkottam..

Ennél egyszerűbb dolgot nem is lehet készíteni, ha van otthon pár darab kagyló és madzag, akkor máris neki lehet kezdeni.

 

IMG_0164

 

(tovább…)

DIY Ikea Hack – seashell frame – kagylós képkeret

Most egy koszorú halála következik, de csudiszép kagylós képkeretté alakul..

Ez az egyetlen olyan ajtódísz, ami miután elkészült nem tetszett és nem is volt olyan sikere, mint amire számítottam..(nem kellett a kutyának se :D)
Az új forma, kerek helyett nem jött be, így újrahasznosítottam az eredetileg fekete Ikeás tükrös keretet, amit én a potpourri felragasztás előtt rózsaszínre festettem..

 

(tovább…)

DIY girly, pinky summer wreath – csajos, rózsaszín nyári koszorú

Ezt a koszorút ajándékba készítettem, a sok fajta közül az eredeti potpourris változat tetszett meg az én drága Évikémnek, aki az egyik legjobb és legaranyosabb kozmetikus széles e világon, így aztán megérdemli a szépet..:o)

Kb. 4 hete tervezgettem, hogy elkészítem és a mai esős idő tökéletes volt erre, így behoztam a lemaradásom.

Kis változtatással még csajosabbá, romantikussá tettem itt-ott elszórt szalmavirággal, a végén az üres lyukakat natúr mohával töltöttem ki..

Több órányi ragasztgatás után ilyen lett.

Go to Top