Végre van sajátom! 🙂

Eddig legalább 4 X festettem úgy, hogy na ez az enyém marad, de nem sikerült megtartani, mert mindig jött egy megrendelés és s.o.s kellett a vevőnek és meg adtam..

Tegnap elhatároztam, hogy festek egyet magamnak, de most Annie Sloan festékkel és nem szép simára festve, hanem kifejezetten erősen texturált felületet szerettem volna elérni.

Gyakorlatilag nem is festettem, hanem  rányomkodtam az ecsetet és még egy csiszolószivacsot is belenyomkodtam a festékbe, hogy barázdáltabb, rücskös legyen..

IMG_8510

Itt most megrendelésre készült speciális méretű tortalállal, old white, az-az szürkés-fehér színben, erősen viaszolva-antikolva.

IMG_8643

DSC03410

  DSC03411

      DSC03414

    IMG_8634

Természetesen hagyományos zománccal is el lehet érni ezt a hatást, de ahhoz sok idő kell, mert a zománc 2-3 órát szárad és azt nem tudom ennyire vastagon kenni egy rétegben..

Ezzel 20 perc alatt elkészültem, mert ez a festék a szabad levegőn kb. 15 perc alatt csontszáraz lesz és ilyen vastagságban elég 1 réteg..
A viaszolás volt még kb. 5 perc..

Most pont olyan, mint egy régi, vintage műkő tortatartó..

Az enyém saját keverésű kék, amivel a neobarokk széket festettem (old white chalk paint + pentart country zöld + kék és zöld X-color színezőpaszta) + pár csepp duck egg blue chalk paint…

Imádom! 🙂

IMG_8656

PicMonkey Collagetorta
A mennyei torta receptje Jucitól itt.

Tortatál: saját design, kizárólag nekem készíti egy asztalos, Meska boltomban rendelhető folyamatosan.

Ha tetszett a poszt, kövessétek a facebook-os oldalam itt. 🙂

693C1DA55C8AB3F04862ACBE9990934D