Merry Christmas! – Boldog Karácsonyt!

El sem hiszem, de mindennel időre kész lettem..

Sikerült az ajándékokat szinte az utolsó előtti napon beszerezni, a fát már 2 napja megvettük, de csak ma tudtam díszíteni és mivel tegnap sikerült befejeznie a festőnek a tapétázást, így ma kitakaríthattam úgy rendesen és a vacsi is időben elkészült.. (tovább…)

I have to say goodbe – Búcsúznom kell

Nem, ne tessék megijedni, nem a blogolástól, bár sok időm nincs szinte semmire, (így alig 5 nappal karácsony előtt sem ajándékokkal nem rendelkezünk még, sem karácsonyi menü ötlettel pl.), csak az imádott lila tapétánktól  búcsúzom, ami minden egyes látogató kedvence volt aki az elmúlt 4 évben nálunk járt.. (tovább…)

DIY Avantgarde table centerpiece for xmas – adventi avantgarde asztaldísz

Csak egy gyors poszt, mert épp végeztem 3 szobainas festésével, de közben újabb megrendeléseknek kell eleget tennem, hogy mindenkihez eljusson karácsonyig.

Megrendelésre készítettem, ekkor még volt időm fotókat készíteni. (tovább…)

Coming – Közeledik

Ahogy közeledik a karácsony, főleg, ha esik a hó, egyre ünnepibb hangulatba kerülök, jöjjön ezért pár különleges karácsonyfa válogatás, mert nem csak klasszikus színekbe lehet öltöztetni a karácsonyfát! (tovább…)

This & That – Ez meg az

Megígértem, hogy mutatom az én karácsonyi koszorúmat, amit most vásároltam és nem a sajátommal díszítettem az ajtónkat. (tovább…)

Go to Top